Nieuws

Raar maar Waar Feest een groot succes!

Het Raar maar Waar feest op vrijdag 16 oktober ter gelegenheid van de afsluiting van de Kinderboekenweek was een groot succes. Ruim 125 kinderen bezochten het feest in Den Tref in Hapert. Men kon er van alles ontdekken. O.a. proefjes met koudijs, zelf een robothandschoen maken, aan de slag met robots bij Lego Mindstorms. Maar ook genieten van het groenten en fruit buffet van de GGD of zelf een instrument maken van groente en/of fruit. Kinderen, ouders en aanbieders waren na afloop zeer tevreden. Ontdekken op z’n best. Dan gaan spelen en leren vanzelf!!
Het volgende schooljaar zullen Bibliotheek de Kempen en Cultuurplaza de Kempen weer opnieuw de handen ineen slaan en een afsluiting van de kinderboekenweek organiseren. Raar maar Waar

adminRaar maar Waar Feest een groot succes!
Share this post