Nieuws

Brood en Spelendag

Op zondag 12 juni organiseert Kempenmuseum De Acht Zaligheden in Eersel wederom de Brood en Spelendag.

7 Koren uit de Kempen verzorgen de gehele dag door diverse optredens in de boomgaard. Een accordeonvereniging zorgt voor instrumentale intermezzo’s. Hendrik van der Aalst vertelt, op humoristische wijze, een verhaal in de “goei kammer“. Voor onze jeugdige bezoekers is er een springkussen en diverse leuke spelletjes waar ze actief mee aan de slag kunnen. Vanaf 11:00 uur is Zjoepie aanwezig die de kinderen voorziet van gave glittertattoo’s.
Voor de inwendige mens wordt natuurlijk ook weer prima gezorgd. Wat dacht u van heerlijke aspergesoep, hamburgers en pannenkoeken. De oven wordt opgestookt zodat onze bakkers heerlijke broodjes kunnen bakken. Een spinster, kantklosster en sigarenmaker geven leuke demonstraties.

Zoals u ziet is er deze dag van alles te beleven. 14_brood en spelen-a40d48e8a2De Brood en Spelendag start om 11:00 uur en sluit om 18:00 uur de deuren.

adminBrood en Spelendag
Share this post