Nieuws

In de week van 22 t/m 27 oktober 2017 vindt in het TechniekHuys in Veldhoven een zeer bijzonder imposante expositie plaats ter gelegenheid van het 35-jarig b estaan van het Meccano Gilde.Een expositie voor zowel oud als jong en gratis toegankelijk. Via onderstaande link is een kort filmpje te bekijken over deze expositie.

https://youtu.be/58njvlUIwN0

Cultuurplaza de Kempen biedt tevens een naschools aanbod aan voor leerlingen van de groepen 6-7-8 van het basisonderwijs.

Meccano is techniek, Meccano is bouwen en Meccano is voor jongens en meisjes!! Van racewagens en helikopters tot robots en gebouwen. Je kunt zelfs de Eifeltoren en het Empire State Building maken. Bouwen met Meccano is niet alleen leuk, maar je krijgt er ook nog eens technisch inzicht van. Erg handig bij de rekenles. Samen met Meccano experts ga je een middag aan de slag.

Wanneer:            woensdag 25 oktober van 14.00 – 15.30 uur

Waar:                    TechniekHuys Veldhoven, De Run 42-50

Kosten:                 € 3,50

Aanmelden:       mail naar info@cultuurplazadekempen.nl vóór 11 oktober

Affiche Meccano

Inez Swinkels
Share this post